Vrachtwagen met laadklep huren?

Een zware verplaatsing gepland zoals een levering of een verhuis? Dan komt een vrachtwagen met laadklep vast van pas. Dockx Rental heeft een kwalitatief aanbod vrachtwagens met krachtige laadklep. Dat bespaart je heel wat tijd én fysieke inspanningen. Bekijk alle voertuigen met laadklep op deze pagina en reserveer eenvoudig online of via de app. Toch nog vragen? Geen probleem. Neem gerust contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze vrachtwagens met een laadklep

Lees meer overZoek wagens
Vrachtwagen met laadklep huren

Reserveer je vrachtwagen met laadklep online of via de Dockx app

Met de Dockx app reserveer je niet alleen gemakkelijk je vrachtwagen met laadklep, je ontgrendelt hem er ook mee. Selecteer eerst jouw voertuig, afhaalpunt en de gewenste huurtermijn, dan zorgen wij dat jouw vrachtwagen op de afgesproken plaats en moment beschikbaar is. Je ontgrendelt hem vlot met de digitale sleutel in de app. Download de app nu voor Android of Apple.

Let op: momenteel is voor vrachtwagens met laadklep enkel de Easy Box te huren via de app.

Zorgeloos transport met je vrachtwagen met laadklep

Trek bij elk transport zorgeloos de baan op. Want wanneer je een vrachtwagen met laadklep huurt bij Dockx Rental zijn we 24/7 bereikbaar via onze helpdesk en depannagedienst. Daarnaast bieden we een digitale schaderegistratie aan; zo is er geen ruimte voor onnodige discussies. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurprijs? Op deze pagina staat het precies beschreven.