Vrachtwagen huren met rijbewijs B?

Op zoek naar een vrachtwagen die je kunt huren met rijbewijs B? Geen probleem. Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid huuraanbod aan vrachtwagens. Op deze pagina vind je welk voertuig het meest bij jouw persoonlijke situatie past. Reserveer jouw keuze online en vertrek zonder zorgen. Zit je alsnog met vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze vrachtwagens voor rijbewijs B

Lees meer overZoek wagens
Vrachtwagen met rijbewijs B

Jouw vrachtwagen haal je gemakkelijk op bij jou in de buurt

De vrachtwagen die jij huurt haal je op in een Dockx Service Shop of Dockx Pick-up Point in jouw omgeving. Er zijn strategisch geplaatste Dockx locaties verspreid over heel het land. Zo kan jij je gehuurde vrachtwagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Bekijk hier welke locatie jou het best uitkomt.  

Een vrachtwagen huren met rijbewijs B bij Dockx? Daar komen enkele voordelen bij kijken.

Ga zorgeloos de baan op wanneer je een vrachtwagen huurt bij Dockx. Naast de transparante prijzen hebben we namelijk enkele voordelen in petto voor jou. Zo staan onze medewerkers altijd voor je klaar: onze helpdesk en depannagedienst is 24/7 beschikbaar. Ook bij schade is er nooit discussie. Dankzij onze digitale schaderegistratie verloopt alles correct en vlot. Kom je graag meer te weten over wat wél en niet inbegrepen is in de huurprijs? Raadpleeg dan deze pagina.