Vrachtwagen huren met rijbewijs C?

Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid aanbod vrachtwagens die je kan huren met een rijbewijs C. Op deze pagina vind je al jouw opties. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, reserveer je deze binnen enkele muisklikken. Zodra je reservatie is geslaagd, gaan wij aan de slag zodat jij zorgeloos de baan op kunt. Nog extra hulp nodig? Neem dan gerust contact op.

Zoek wagens

Ontdek al onze vrachtwagens voor rijbewijs C

Lees meer overZoek wagens
Vrachtwagen met rijbewijs B

Haal je vrachtwagen op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw gehuurde vrachtwagen op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Er zijn namelijk Dockx Service Shops en Dockx Pick-up Points verspreid over het hele land. Bekijk hier welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is. Bovendien bereik je al onze locaties gemakkelijk met het openbaar vervoer, de fiets of met de wagen.

Waar kan je allemaal op rekenen tijdens je huurperiode?

Ga zorgeloos de baan op met je vrachtwagen. We staan namelijk dag en nacht voor je klaar wanneer dat nodig zou zijn; onze helpdesk en depannagedienst is 24/7 bereikbaar. Ook de digitale schaderegistratie voor en na een huurperiode zorgt voor een eerlijk verloop. Ontdek hier wat precies wel en niet inbegrepen is in jouw huurprijs.