Wagen huren voor acht personen?

Wens je een auto te huren met 8 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met acht plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 8 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 8 personen

Lees meer overZoek wagens
Wagen huren acht personen

Haal je auto met acht zitplaatsen op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw personenwagen met 8 zitplaatsen op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Onze Dockx Service Shops zijn verspreid over heel België. Je bereikt ze met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Vind hier welke locatie het dichtst bij jou is. 

Welke extra voordelen zijn inbegrepen in mijn tarief wanneer ik een wagen voor acht personen huur?

Bij Dockx zijn er enkele fijne voordelen inbegrepen in de transparante huurprijs. We zijn erg trots op onze klantenservice. Zo kan je ons 24/7 bereiken op de helpdesk en depannagedienst: handig, niet? Ook onze digitale schaderegistratie is een troef: daardoor vermijden we onnodige discussies achteraf. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurcontract? Je vindt het hier terug.