Een elektrische wagen huren?

Wens je een minimale impact te hebben op het milieu wanneer je een auto huurt? Kies dan voor een elektrische wagen. Met welke rij jij binnenkort rond? Maak je keuze en reserveer online. Van zodra we jouw aanvraag bevestigen maken we jouw elektrische wagen klaar voor vertrek. Neem contact met ons op indien je nog vragen hebt.

Zoek wagens

Ontdek al onze elektrische wagens

Lees meer overZoek wagens
Elektrische wagen huren?

Opgeladen vertrekken met je elektrische wagen, bij jou in de buurt

Haal je elektrische auto - met een volledig opgeladen batterij - op in een Dockx Service Shop of Dockx Pick-up Point. Onze afhaalpunten zijn verdeeld over heel het land, je bereikt ze gemakkelijk met de fiets, openbaar vervoer of je persoonlijke auto. Benieuwd welke locatie het dichtst bij jou thuis is? Op deze kaart vind je al onze locaties terug.

Een elektrische wagen bij Dockx komt met enkele voordelen inbegrepen

Naast een minimale impact op het milieu gaat een elektrische wagen huren bij Dockx gepaard met enkele andere voordelen. Zo zijn we erg trots op onze klantenservice: we zijn 24/7 bereikbaar op onze helpdesk en depannagedienst. Ook zorgt onze digitale schaderegistratie ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Meer info over wat er precies inbegrepen zit in de huurprijs vind je hier.