Een hybride wagen huren?

Beperk jouw impact op het milieu door een hybride wagen te huren. Bij Dockx Rental vind je een mooi aanbod hybride wagens. Zoek het model dat aansluit bij jouw situatie en reserveer gemakkelijk online. Van zodra wij jouw reservering ontvangen maken we jouw auto vertrekkensklaar. Meer informatie nodig? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze hybride wagens

Lees meer overZoek wagens
Hybride wagen huren?

Dichtbij en opgeladen vertrekken in je hybride wagen?

Wanneer je een hybride wagen huurt bij Dockx Rental, kan je deze altijd opgeladen ophalen bij jou in de buurt. Of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen komt; er zijn Dockx Service Shops of Dockx Pick-up Points strategisch verspreid over heel België. Ontdek welke locatie het dichtst bij is voor jou op deze pagina.

Een hybride wagen bij Dockx komt met enkele voordelen inbegrepen

Naast een minimale impact op het milieu gaat een hybride wagen huren bij Dockx gepaard met enkele andere voordelen. Zo zijn we erg trots op onze klantenservice: we zijn 24/7 bereikbaar op onze helpdesk en depannagedienst. Ook zorgt onze digitale schaderegistratie ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Meer info over wat er precies inbegrepen zit in de huurprijs vind je hier.