Wagen huren met rijbewijs B?

Op zoek naar een wagen die je kunt huren met rijbewijs B? Geen probleem. Bij Dockx Rental vind je een uitgebreid huuraanbod aan wagens. Op deze pagina vind je welk voertuig het meest bij jouw persoonlijke situatie past. Reserveer jouw keuze online en vertrek zonder zorgen. Zit je alsnog met vragen? Aarzel niet en neem contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor rijbewijs B

Lees meer overZoek wagens
Wagen met rijbewijs B

Haal je wagen op bij jou in de buurt

Waar haal jij jouw gehuurde wagen op? Wellicht niet al te ver van bij jou thuis. Er zijn namelijk Dockx Service Shops en Dockx Pick-up Points verspreid over het hele land. Bekijk hier welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is. Bovendien bereik je al onze locaties gemakkelijk met het openbaar vervoer, de fiets of met de wagen.

Wat is er allemaal in de huurprijs inbegrepen wanneer je een wagen huurt met rijbewijs B?

Wist je dat er bij Dockx enkele fijne voordelen inbegrepen zitten in de transparante huurprijs? Zo kan je dag en nacht rekenen op onze helpdesk en depannagedienst. Daarnaast meten we voor en  na iedere huurperiode de schade aan de wagen digitaal op; daardoor is er geen ruimte voor interpretatie. Wat er nog wel of niet inbegrepen is in de huurprijs vind je hier terug.