Wagen huren voor twee personen?

Wens je een auto te huren met 2 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met twee plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 2 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 2 personen

Lees meer overZoek wagens
Wagen huren twee personen

Er is een afhaalpunt voor jouw auto met twee zitplaatsen bij jou in de buurt

Haal jouw personenwagen met 2 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop bij jou in de buurt. Al onze locaties zijn strategisch geplaatst over heel het land. Zo kan jij je gehuurde wagen probleemloos ophalen met de fiets, het openbaar vervoer of je persoonlijke wagen. Bekijk hier welke locatie het gemakkelijkst te bereiken is voor jou.  

Welke extra voordelen zijn inbegrepen in mijn tarief wanneer ik een wagen voor twee personen huur?

Bij Dockx zijn er enkele fijne voordelen inbegrepen in de transparante huurprijs. We zijn erg trots op onze klantenservice. Zo kan je ons 24/7 bereiken op de helpdesk en depannagedienst: handig, niet? Ook onze digitale schaderegistratie is een troef: daardoor vermijden we onnodige discussies achteraf. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurcontract? Je vindt het hier terug.