Wagen huren voor vier personen?

Wens je een auto te huren met 4 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met vier plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 4 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 4 personen

Lees meer overZoek wagens
Wagen huren vier personen

Haal jouw auto voor vier personen op dicht bij jou  

Haal jouw auto met 4 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop. Daarvoor moet je gelukkig nooit ver gaan. Over onze afhaalpunten dachten we namelijk erg goed na: hun locaties liggen zo dat jij er gemakkelijk geraakt met de fiets, het openbaar vervoer of je wagen. Waar haal jij je huurauto op? Vind jouw dichtstbijzijnde Dockx locatie hier.

Trek er zorgeloos op uit met de extra voordelen inbegrepen bij jouw huurauto

Dankzij onze uitstekende klantenservice zijn we zeker dat jij zonder zorgen rondrijdt met je wagen. Onze helpdesk en depannagedienst staan namelijk 24/7 voor je klaar. En naast onze transparante prijzen, bieden we ook een correcte schaderegistratie aan. Met onze digitale tool is er namelijk geen ruimte meer voor interpretatie. Ontdek hier alles wat wel en niet inbegrepen is in jouw huurprijs.