Wagen huren voor vijf personen?

Wens je een auto te huren met 5 zitplaatsen? Dan ben je op de juiste plaats. Scroll door ons uitgebreid aanbod personenwagens met vijf plaatsen en maak je keuze. Duid de gewenste huurperiode en afhaallocatie aan en reserveer online. Dan zorgen wij ervoor dat de wagen piekfijn in orde is wanneer jij vertrekt. Nog vragen over jouw huurwagen met 5 plaatsen? Neem dan contact op met ons.

Zoek wagens

Ontdek al onze wagens voor 5 personen

Lees meer overZoek wagens
Wagen huren vijf personen

Haal jouw auto voor vijf personen op dicht bij jou  

Haal jouw auto met 5 zitplaatsen op in een Dockx Service Shop. Daarvoor moet je gelukkig nooit ver gaan. Over onze afhaalpunten dachten we namelijk erg goed na: hun locaties liggen zo dat jij er gemakkelijk geraakt met de fiets, het openbaar vervoer of je wagen. Waar haal jij je huurauto op? Vind jouw dichtstbijzijnde Dockx locatie hier.

Welke extra voordelen zijn inbegrepen in mijn tarief wanneer ik een wagen voor vijf personen huur?

Bij Dockx zijn er enkele fijne voordelen inbegrepen in de transparante huurprijs. We zijn erg trots op onze klantenservice. Zo kan je ons 24/7 bereiken op de helpdesk en depannagedienst: handig, niet? Ook onze digitale schaderegistratie is een troef: daardoor vermijden we onnodige discussies achteraf. Benieuwd naar wat er nog inbegrepen is in je huurcontract? Je vindt het hier terug.