Dockx bestelwagen verhuur bij onze partners

Onze bestel- en verhuiswagens worden nu ook aangeboden op de parking van bepaalde retailers en dienstverleners. Je kan je voertuig hier 24/7 en volledig contactloos huren aan de hand van de Dockx app. Reserveren gaat zo snel dat je tijdens het stappen van de kassa naar de parking je bestelwagen al hebt vastgelegd. Heb je niks gekocht maar wil je gewoon verhuizen? Dan zijn onze voertuigen ook beschikbaar voor jou. 

Storo

Vanaf nu huur je jouw bestel- of verhuiswagen ook bij ons nieuw Pick-up Point in Brecht (parking Storo). Je kan je voertuig hier 24/7 en volledig contactloos afhalen aan de hand van de Dockx app.

Bovendien kan iedereen die bij Storo een opslagruimte heeft vastgelegd ook gemakkelijk één van onze bestel- of verhuiswagens aanvragen. Als klant van Storo ontvang je zo 10% korting op je bestel- en verhuiswagen verhuur van Dockx!

Storo biedt een eenvoudige en snelle oplossing voor de groeiende behoefte aan extra opslagruimte. Het is het allereerste volledig digitaal aanstuurbare selfstorage-concept in België. Je maakt je boeking voor je opslagruimte online en binnen enkele klikken beschik je over extra ruimte.

Bekijk locatie

Auto Natie Kalmthout

Via de Dockx applicatie kan je jouw voertuig huren en afhalen op de parking van onze partner Auto Natie Kalmthout. De verhuur van onze bestel- en verhuiswagens verloopt hierbij volledig digitaal, dit wil zeggen zonder tussenkomst van een medewerker, en is 24/7 mogelijk. Je voertuig open je eenvoudig via de digitale sleutel die beschikbaar is in de app. Zo is jouw autoverhuur nog sneller en flexibeler. 

Auto Natie Kalmthout is een officiële Volkswagen verdeler. Je kan bij hen terecht voor de aankoop van nieuwe en tweedehandswagens, onderhoud en herstellingen aan je Volkswagen. 

Bekijk locatie

Zelfbouwmarkt Ninove

Tijdens je aankoop bij zelfbouwmarkt kan je onze bestelwagens huren voor jouw comfort. Hoe werkt het? Koop je jouw spullen in de Zelfbouwmarkt toonzaal? Vraag hier dan je QR code aan om je voertuig te reserveren en je kan onmiddellijk je aankopen inladen om ze mee naar huis te nemen. Doe je jouw aankoop online? Dan kies je tijdens het reservatie proces om gebruik te maken van een Dockx bestelwagen. Je ontvangt van ons een link en een praktisch stappenplan om jouw bestelwagen eenvoudig te reserveren en op te halen in één van de 5 afhaalpunten: Ninove, Wommelgem, Genk, Roeselare en Bornem.

Wil je een bestelwagen huren bij het Pick-up Point in Ninove zonder dat je iets kocht bij Zelfbouwmarkt? Ook dat is mogelijk! Je vindt onze praktische Mega Van (10 m³) en onze Easy Box (19,10 m³) met laadklep op de parking bij het afhaalmagazijn van Zelfbouwmarkt. Je kan de voertuigen hier 24/7 en volledig contactloos huren via de gratis Dockx app.

Bij Zelfbouwmarkt koop je alles voor de inrichting en decoratie van je huis, terras en tuin. 

Bekijk locatie

IKEA Wilrijk, Hasselt & Luik

Is je auto net te klein om je nieuwe bed, kast of bureau in te vervoeren? Onze Dockx bestelwagens staan voor jou klaar aan de uitgang van de winkel voor een vlot transport van al je grote spullen. Via de handige Dockx app ben je bovendien zo vertrokken met het voertuig. Het verhuurproces verloopt volledig contactloos en digitaal. 

Meer info

Wil je ook graag onze partner worden?

We blijven onze locaties verder uitbreiden. Onze ambities zijn groot. Dus heb jij een parkeerplaats ter beschikking en interesse in een samenwerking? Laat het ons weten. 

Contacteer ons