Openingsuren

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

24/7 en volledig contactloos een bestelwagen huren in Kalmthout

Wil je een voertuig huren in Kalmthout? Dankzij de Dockx app reserveer je er nu snel, gemakkelijk en volledig digitaal jouw bestelwagen of verhuiswagen. Het afhalen en terugbrengen van je voertuig kan hier 24/7, dus ook tijdens zon- en feestdagen. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Met de app ben je in 3 stappen op weg: registreer, reserveer en vertrek zonder zorgen, op de parking van Auto Natie Kalmthout, met de digitale sleutel die je terugvindt in de app. Vind je het comfortabeler om te reserveren via de website, ook dat is nog mogelijk. Wil je meer weten? Lees hier alles over de app of bekijk onze instructievideo. Download nu voor Android of Apple.

Aanbod voertuigen

Bij Dockx Pick-up Point Kalmthout kan je onze Mega Van (10,50 m³) met groot laadvermogen en de handige Easy Box (19,10 m³) met laadklep huren. Ideaal voor het transport van grote goederen of voor jouw verhuis. Vind je niet wat je zoekt of ben je op zoek naar een personenwagen, minibus of aanhangwagen? Dan kan je terecht bij één van onze Dockx Service Shops voor jouw traditionele autoverhuur. 

De voertuigen hebben een vaste standplaats op het Pick-up Point in Kalmthout, deze zijn duidelijk aangegeven. Je haalt je bestel- of verhuiswagen dus op de aangegeven locatie op en zet die na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken.

Wat is een Dockx Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je, aan de hand van de Dockx app, een bestel- of verhuiswagen kan huren. Op deze manier kan je op elk moment van de dag (24/7), alsook op zon- en feestdagen jouw voertuig huren en ophalen bij jou in de buurt. Het verhuurproces verloopt op een Pick-up Point dus volledig digitaal. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig. Lees hier meer over onze Pick-up Points. 

Wil je liever een voertuig huren met behulp van onze Dockx medewerkers? Ook dat is nog altijd mogelijk. Bekijk hier al onze Dockx Service Shops

Pick-up Point Kalmthout (Auto Natie)

Brasschaatsteenweg 60
2920 Kalmthout
Antwerpen
België

Michaël Biesmans

Pick-up Point Manager

Michaël Biesmans Shop Manager Dockx Rental Deurne

Shops in de buurt