Openingsuren

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Huur 24/7 een bestel- of verhuiswagen via de Dockx app

Wil je snel en contactloos een bestel- of verhuiswagen huren in Brecht? Dat kan bij het Dockx Pick-up Point in Brecht. Onze Mini VanMega Van en Easy Box staan op de parking van het allereerste volledig digitaal aanstuurbare selfstorage-concept in België: Storo.   

Bij het Pick-up Point Brecht kan je jouw voertuig 24/7 via de gratis Dockx app reserveren, ophalen, betalen en terug terug binnenbrengen zonder tussenkomst van een medewerker. Je opent het voertuig via de digitale sleutel in de app. Jouw bestel- en verhuiswagen verhuur verloopt hier volledig digitaal. Wil je kijken hoe eenvoudig het verhuurproces via de app werkt? Bekijk onze video. Download de app voor Android of Apple. Heb je nog vragen? Lees hier alles over de app. 

Aanbod bestel- en verhuiswagens

Bij Dockx Pick-up Brecht kan je onze praktische Mini Van (5,70 m³), de ruime Mega Van (10 m³) en onze Easy Box met laadklep (19,10 m³) huren. Vind je niet wat je zoekt of ben je op zoek naar een vrachtwagen, minibus of aanhangwagen? Dan kan je terecht bij één van onze Dockx Service Shops voor jouw traditionele autoverhuur. 

De voertuigen hebben een vaste standplaats op het Pick-up Point in Brecht, deze zijn duidelijk aangegeven. Je haalt je bestel- of verhuiswagen op de aangegeven locatie op en zet die na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken.

Wat is een Dockx Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je, aan de hand van de Dockx app, een bestel- of verhuiswagen kan huren. Op deze manier kan je op elk moment van de dag (24/7), alsook op zon- en feestdagen jouw voertuig huren en ophalen bij jou in de buurt. Het verhuurproces verloopt op een Pick-up Point dus volledig digitaal. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig. Lees hier meer over onze Pick-up Points. 

Wil je liever een voertuig huren met behulp van onze Dockx medewerkers? Ook dat is nog altijd mogelijk. Bekijk hier al onze Dockx Service Shops. 

Storo

Storo biedt een eenvoudige en snelle oplossing voor de groeiende behoefte aan extra opslagruimte. Het is het allereerste volledig digitaal aanstuurbare selfstorage-concept in België. Je maakt je boeking voor je opslagruimte online en binnen enkele klikken beschik je over extra ruimte.

Bovendien kan iedereen die bij Storo een opslagruimte heeft vastgelegd ook gemakkelijk één van onze bestel- of verhuiswagens aanvragen. Als klant van Storo ontvang je zo 10% korting op je bestel- en verhuiswagen verhuur van Dockx!

Pick-up Point Brecht (Storo)

Ringlaan 17E
2960 Brecht
Antwerpen
België

Michaël Biesmans

Pick-up Point Manager

Michaël Biesmans Shop Manager Dockx Rental Deurne

Shops in de buurt