Nieuw Pick-up Point bij Storo in Brecht

Futureproof verhuizen? Het kan dankzij ons nieuwe Pick-up Point bij Storo in Brecht!

Wie ooit al eens verhuisd is, kan er over meespreken: het is een enorm gedoe. En we hebben het dan niet enkel over het feit dat je weer eens op zoek moet gaan naar die enkele gewilligen binnen je vriendengroep die komen helpen. Misschien nog vervelender zijn de praktische vragen die gepaard gaan met een verhuis: Krijg ik al mijn spullen wel vervoerd? Waar kan ik best een verhuiswagen huren? Hoe geraak ik aan de juiste verhuisdozen? Waar kan ik extra opslagruimte huren? Een nieuwe samenwerking tussen Dockx en Storo is voortaan graag een deel van het antwoord.
 

Sinds kort hebben we ons aanbod gevoelig verbeterd. Dit is het gevolg van onze gloednieuwe samenwerking met Storo, het allereerste volledig digitaal aanstuurbare selfstorage-concept in België. De link tussen beide werelden is uiteraard onmiskenbaar, zelden gaat de zoektocht naar opbergruimte niet gepaard met een verhuis. Op deze realiteit wordt er nu dus volop ingezet. 

Nieuw Pick-up Point in Brecht 

Het concrete resultaat van deze nieuwe samenwerking is het feit dat Dockx een nieuw Pick-up Point opent op de parking van Storo in Brecht. Wie wil, kan hier voortaan een verhuis- of bestelwagen huren, gaande van een Mega Van (10,50 m³) tot een Easy Box (19,10m³). Gebruikmaken van het aanbod van Storo is hiervoor geen vereiste. Via de Dockx app – te verkrijgen via de App Store of Google Play Store – kan je dit volledig zelf doen. Met behulp van een digitale sleutel kan je jouw voertuig 24/7 afhalen op dit Dockx Pick-up Point. Met andere woorden: via dit Pick-up Point verloopt het gehele verhuurproces volledig digitaal en contactloos.

Pick-up Point Brecht

Aanbod wordt gecombineerd 

Deze samenwerking met Storo zorgt ervoor dat de eindgebruiker nog heel wat voordelen heeft. Zo kan iedereen die bij Storo een opslagruimte heeft vastgelegd voortaan ook zeer makkelijk één van onze bestel- of verhuiswagens aanvragen. Wie via deze weg een voertuig aanvraagt, kan hiervoor zelfs rekenen op 10% korting. Dit alles geldt overigens niet enkel voor wie gaat voor de contactloze optie via de app. Wie liever via de klassieke weg huurt, kan zijn of haar reservatie ook nog steeds gewoon afhalen in een bemande Dockx Service Shop. 

Opslagplaats op maat 

Door deze samenwerking kan ook Storo zijn troeven beter in de kijker zetten. Dit digitaal aanstuurbare selfstorage-concept zet in op de groeiende behoefte aan extra en flexibele opbergruimte. Zo kan je bij Storo al terecht voor een opslagplaats vanaf één vierkante meter. Net als Dockx beschikt ook deze verhuurder over een snel en eenvoudig boekingsproces dat je meteen na de boeking toegang geeft tot de opslagruimte via een persoonlijke toegangscode in de app. Hierdoor beschikt de eindgebruiker over een grote flexibiliteit. Die kan immers de toegangsrechten uitdelen met zijn omgeving en is dus verlost van de ellende die gepaard gaat met klassieke sleutels.

Storo

Kortom, de gemeenschappelijke doelstelling en resolute keuze voor technologische vernieuwing maken van Dockx en Storo natuurlijke partners. Deze samenwerking duwt onze service onmiskenbaar naar een hoger niveau. Verhuizen is en zal altijd een rompslomp blijven, maar is dankzij onze samenwerking met Storo alweer een pak minder vervelend. Nu nog die behulpzame vrienden zoeken…