Maak kennis met Kevin Pascual

Al 9 jaar kunnen we rekenen op Kevin Pascual. Kevin organiseert samen met zijn team het reilen en zeilen in onze Dockx Service Shop in Wilrijk. Benieuwd naar wat Kevin drijft? Lees hier meer over zijn ambities en passies in het leven.

Maak kennis met Kevin Pascual, Shop Manager bij Dockx Rental.

Kan je iets vertellen over het verloop van je loopbaan? 

Ik werk ondertussen al 9 jaar voor Dockx Rental. Door mijn sterk arbeidsethos ben ik erin geslaagd om nieuwe kansen te grijpen en door te groeien binnen de firma. Zo ben ik gestart als medewerker in de Dockx Service Shop en ben ik ondertussen Shop Manager van ons grootste filiaal in Wilrijk. Ik heb dus al een heel mooi traject afgelegd bij Dockx Rental. 

 

Wat vind je het leukste aan je job? 

De variatie is het leukste aan de job. Doordat we met veel klanten in contact komen en heel diverse aanvragen binnen krijgen, is geen elke dag hetzelfde. Dit zorgt dat de job uitdagend blijft. Ik haal ook veel voldoening uit het contact met andere mensen, enerzijds met onze klanten maar anderzijds ook met mijn collega’s. Als geboren people manager haal ik enorm veel plezier uit het ondersteunen van mijn collega’s en medewerkers. De leuke sfeer die we hebben onder de collega’s zorgt ervoor dat ik elke dag graag naar mijn werk ga. Een goede teamspirit is heel belangrijk om de job goed te doen en daar slagen we vlekkeloos is.

 

Wat zijn je voornaamste taken? 

Mijn voornaamste taken als verantwoordelijke van het grootste filiaal van Dockx bestaan voornamelijk uit het toezicht houden op het reilen en zeilen (wagenparkbeheer, facturatie, opvolging projecten), het aansturen en ondersteunen van het team en het mee helpen van klanten. Ik werk zelf ook nog altijd graag mee in de shop.

 

Waarom moeten klanten volgens jou voor Dockx kiezen? 

De persoonlijke service. We streven er steeds naar om elke klant te behandelen zoals we zelf ook graag behandeld zouden willen worden. We zetten ons daarom extra in om ervoor te zorgen dat onze klanten een leuke herinnering overhouden aan de huring. En al zeg ik het zelf, dit doen we goed. We scoren heel hoog op klanttevredenheid.

 

Heb je zelf een passie voor wagens? 

Ik rij zelf heel graag met auto’s, en dan vooral met sportwagens. Sportwagens zijn altijd al mijn jongensdroom geweest. 

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn gezin. Zo hebben we samen deze leuke Dockx wagens geknutseld. Tja, passie voor het vak. Daarnaast speel ik op zaterdag voetbal en ga ik op zondag met mijn mountainbike clubje fietsen. Ik ben graag actief bezig. 

Dockx-bestelwagens-lego

Luister je graag naar muziek? 

Ik luister zeker graag naar muziek. Al ben ik zelf helemaal niet muzikaal. Mijn Spotify playlists variëren van rap/R&B tot techno en après-ski muziek. Je kan dus zeggen dat ik een heel uiteenlopende smaak heb.

 

De vakantie is weer achter de rug. Wat is je meest memorabele vakantie geweest? 

Een paar jaar geleden heb ik samen met mijn vrouw en dochter kerst en nieuwjaar doorgebracht in Dubai. Dat was echt een unieke en onvergetelijke vakantie!

 

Wat is je persoonlijke hoogtepunt uit je leven? 

Dat is zonder twijfel de geboorte van mijn dochter Lucia. Ze is ondertussen al 7 jaar. 

 

Wie of wat doet je lachen? 

Ik kijk graag naar stand-up comedians. Alex Agnew, David Chapelle en Gabriel Iglesias krijgen mij altijd aan het lachen. Mijn collega Michaël komt ook aardig in de buurt.