Veilig op weg met de Easy Box

Een gebruiksvriendelijke verhuiswagen die beschikt over een handige elektrische laadklep, een ruime laadruimte die functioneel is ingericht en die 24/7 gehuurd kan worden. De Easy Box is het perfecte voertuig voor jouw verhuis. 

De Easy Box verhuiswagen van Dockx Rental

Verhuizen is altijd spannend. Je kan de hulp van een professionele verhuisfirma inschakelen, maar als je het liever zelf doet, kan degelijk verhuismateriaal je helpen om de stress tot een minimum te beperken.

Als verhuurder van kwaliteitsvolle verhuisoplossingen staan we jou graag bij. De Dockx Easy Box, het meest compacte exemplaar uit ons aanbod verhuiswagens, is de perfecte all-roundoplossing. Deze verhuiswagen vormt een unieke combinatie tussen gebruiksgemak en beschikbare opbergruimte. Ideaal om zware spullen te vervoeren en zoveel mogelijk in één keer te verhuizen.

Ruime verhuiswagen met veel opbergruimte 

De laadruimte van de Easy Box is 4,32 meter lang, 2,10 meter breed en 2,10 meter hoog, goed voor een laadvolume van 19,10 m3. Het totale laadvermogen van de Easy Box is 550 kg. De wagen is geschikt voor bestuurders met een rijbewijs B

! Let op: parkeren of manoeuvreren? Neem je bocht zeker ruim genoeg bij het manoeuvreren en wees extra voorzichtig en geduldig bij het parkeren. Het voertuig is immers langer en hoger dan je denkt, een ongelukje is snel gebeurd! Kijk voor de hoogte van het voertuig naar de sticker op de voorruit van de bestuurderskant. 

Optimaal gebruiksgemak tijdens je verhuis

Een belangrijk aspect van het gebruiksgemak is de elektrische laadklep. Laden en lossen kan tijdrovend zijn, maar een efficiënte laadklep maakt het in- en uitladen van zware spullen makkelijker. Zo heeft een verhuiswagen met laadklep het voordeel dat je grote en zware goederen niet de laadruimte in hoeft te tillen. Minder belastend voor de rug en bovendien sneller

Demonstratie gebruik laadklep Easy Box verhuiswagen

Dankzij de twee bedieningspanelen is de laadklep zowel van binnen als van buiten de laadruimte bestuurbaar. Ook kan deze door de bestuurder worden gedeactiveerd. Op die manier kan je je spullen zonder zorgen achterlaten in de verhuiswagen. 

! Let op: bij het gebruiken van de laadklep laat je de motor altijd draaien. Zo voorkom je een lege batterij.

Bekijk hoe je de laadklep correct gebruikt
Demonstratie gebruik zijdeur Easy Box verhuiswagen

De Easy Box beschikt ook over een apart te openen zijdeur. Deze kan worden bediend via een sleutel die bij de wagen wordt geleverd. Naast deze handige zijdeur kan je als verhuurder van deze wagen ook rekenen op drie zitplaatsen vooraan. 

Bekijk hoe je de zijdeur opent en sluit
Demonstratie gebruik bindlatten Easy Box verhuiswagen

Verhuis je in het donker? De laadruimte is ook voorzien van LED-verlichting. Daarnaast zijn er bindlatten gemonteerd tegen de zijwanden. Dankzij de bindlatten in de laadruimte kan je met behulp van verhuislinten je goederen makkelijk en veilig vastmaken en voorkom je dat je goederen rondslingeren in de laadruimte. Bescherm ook je fragiele of kostbare spullen met verhuisdekens. Je kan dekens, linten en ander verhuis- en verpakkingsmateriaal bij Dockx verkrijgen.

Bekijk de voordelen van de ruime laadruimte

Makkelijk bijtanken

De Easy Box, vandaag veelal een Volkswagen Crafter, beschikt over een dieselmotor. De tankklep bevindt zich aan de chauffeurszijde van de cabine. Daarnaast heeft deze wagen AdBlue-technologie. De Ad Blue dop bevindt zich onder de motorkap of onder of boven de vuldop voor diesel. Vul dus nooit Ad-Blue bij bij de dieseldop! De indicator op de boordcomputer geeft aan wanneer deze bijgevuld moet worden. Wanneer Ad Blue bijgevuld moet worden en hoe je kan tanken, zie je in de video. 

Bekijk hoe je de Ad Blue bijvult

24/7 beschikbaar

Wie gebruik wil maken van de Easy Box en al het gebruiksgemak dat hieraan verbonden is, kan dit dag en nacht, 7 dagen op 7. Een verhuur kan worden geregeld via de Dockx app of via de bemande Dockx Service Shops. 

Bekijk de demonstratievideo voor het gebruik van de Easy Box

Een andere verhuiswagen huren?

Ontdek het volledige aanbod bestel- en verhuiswagens. Er is voor ieder wat wils. 

Bekijk het aanbod