Vehuisdeken huren Dockx Rental

Verhuisdeken huren

Zorg voor extra bescherming van je meubels en spullen tijdens het transport. Met het verhuisdeken voorkom je krassen en beschadigingen. Het deken vangt schokken op en beschermt tegen stoten en vallen. 

Afmetingen: 150 x 200 cm 

Verhuislint huren Dockx Rental

Verhuislint huren

Zet je meubels en spullen extra goed vast. Met onze verhuislinten kan je je meubels en spullen gemakkelijk en stevig aan de houten bindlatten in de verhuiswagen vastbinden. Zo blijft alles keurig op zijn plaats tijdens het transport. 

Afmetingen: 4,5 m x 2,5 cm

Rolplank huren Dockx Rental

Rolplank huren

Een rolplank is handig om zware kasten, zetels, grote planten, verhuisdozen, … te verplaatsen. Het spaart je rug én zorgt ervoor dat je verhuis sneller vooruit gaat. De rolplank is voorzien van een anti-slipmat en flightcase zwenkwielen. 

Afmetingen: 40 x 60 cm 

Steekwagen huren Dockx Rental

Steekwagen huren

Een koelkast verhuizen, meerdere verhuisdozen verplaatsen of een wasmachine verhuizen? Met de steekwagen verplaats je zonder problemen grote en zware spullen.

Laadvlak: 28 x 28 cm
Hoogte: 1,30 m 
 

Transpallet huren Dockx Rental

Transpallet huren

Het is niet evident om goederen op pallet of grote meubelstukken in en uit te laden. Met een transpallet of steekwagen klaar je de klus in een-twee-drie. 

Verhuisset met verhuisdekens, verhuislinten en rolplank huren Dockx Rental

Verhuisset huren

Verhuizen zonder stress? Met de samengestelde verhuisset beschik je over de nodige verhuistools voor een vlotte verhuis. 

De set bestaat uit: 5 linten, 10 dekens en 1 rolplank. 
 

Onderdelen Dockx zelfbouwladderlift

Verhuislift huren

Een verhuislift huren om eenvoudig zelf op stellen en te bedienen? Dat kan bij Dockx Rental. 

Reserveer online of bekijk meer info