Vrouw opent voertuig met Dockx app

Bestelwagen huren met meerdere bestuurders? Ontdek de gedeelde sleutel

Goed nieuws! Dockx Rental introduceert een gloednieuwe functie in de app, die jouw huurervaring nog handiger en flexibeler maakt. Het delen van een huurwagen was nog nooit zo eenvoudig. Met de gedeelde sleutel kunnen verschillende mensen de gehuurde bestelwagen ophalen en gebruiken. De gedeelde digitale sleutel zorgt voor een vlotte samenwerking zonder ingewikkelde logistiek.

Hoe werkt de gedeelde sleutel?
 

 1. Voeg bestuurders toe aan je account: In de app kan je onder ‘Overzicht bestuurders’ verschillende bestuurders toevoegen aan je account. Zo kan je bij het maken van een reservatie eenvoudig een bestuurder toewijzen uit dit lijstje.

  Als de bestuurder zelf nog geen account heeft, ontvangt deze via e-mail een uitnodiging om een eigen account aan te maken in de app. Dit privé account wordt dan gelinkt aan jouw account.
   

 2. Maak je reservering: Je reserveert een voertuig via de Dockx Rental app.
   

 3. Kies bestuurders voor je reservatie: Als jij de reservatie aanmaakt, word je zelf de hoofdbestuurder. Tijdens het reserveren kun je andere bestuurders toevoegen, door te kiezen voor een reeds gelinkte bestuurder uit de lijst of door een nieuwe bestuurder uit te nodigen. Deze bestuurder wordt dan toegevoegd aan de reservatie.
   

 4. Vertrek zorgeloos met je voertuig: De toegevoegde bestuurders kunnen elks met hun privé account het voertuig ophalen (met de digitale sleutel), mogen met het voertuig rijden en het voertuig terugbrengen. 

Gedeelde sleutel
Gedeelde sleutel

Hoe werkt de gedeelde sleutel als zakelijke klant?
 

 1. Voeg bestuurders toe aan je zakelijk account: In de app kan je onder ‘Overzicht bestuurders’ verschillende bestuurders toevoegen aan je zakelijke account. Zo kan je bij het maken van een reservatie eenvoudig een bestuurder toewijzen uit dit lijstje.

  Als de bestuurder zelf nog geen account heeft, ontvangt deze via e-mail een uitnodiging om een eigen account aan te maken in de app. Dit privé account wordt dan gelinkt aan het zakelijke account.
   

 2. Maak je reservering: Je reserveert een voertuig via de Dockx Rental app.
   

 3. Kies bestuurders voor je reservatie: Tijdens het reserveren kies je een reeds gelinkte bestuurder uit de lijst of nodig je een nieuwe bestuurder uit. Deze bestuurder wordt dan toegevoegd aan de reservatie.
   

 4. Vertrek zorgeloos met je voertuig: De toegevoegde bestuurders kunnen elks met hun privé account het voertuig ophalen (met de digitale sleutel), mogen met het voertuig rijden en het voertuig terugbrengen. 

Ontdek het aanbod

Overtuigd?
Huur je voertuig via de app

Lees meer overOntdek het aanbod
App voor zakelijke klanten

App voor zakelijke klanten

Met de app reserveer je nog sneller een bestelwagen voor jezelf en je medewerkers. Je hebt de mogelijkheid om met één account meerdere chauffeurs de baan op te sturen. 

Locaties

Bekijk al onze locaties

Via de Dockx app kan je snel, eenvoudig en zonder tussenkomst van een medewerker een bestel- of verhuiswagen huren in één van onze Dockx Service Shops, bij een Dockx Pick-up Point of op de parking van een partner.

Partners

Onze partners

Onze bestel- en verhuiswagens worden nu ook aangeboden op de parking van bepaalde retailers en dienstverleners. Je kan je voertuig hier 24/7 en volledig contactloos huren aan de hand van de Dockx app.