Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

In regio Luik haal je jouw huurauto op

Heb je een grote levering of moet je een grote lading vervoeren? Huur dan een bestelwagen, aanhangwagen of vrachtwagen. Dockx Rental Luik heeft een ruim aanbod met verschillende laadruimtes en maten. Verhuis je binnenkort? Maak het jezelf gemakkelijker met een verhuiswagen van Dockx. Al onze verhuiswagens hebben houten bindlatten die voorkomen dat jouw spullen tijdens het transport verschuiven. Wil je een auto huren voor op vakantie, voor het werk of voor puur rijplezier? Bij de Dockx Service Shop Luik vind je de wagen die bij jou past. Van een ruime gezinswagen, goed uitgeruste berline tot een exclusieve sportwagen. Trek je er liever op uit met de motor? Onze motoren staan rijklaar van 1 april t.e.m. 31 oktober. Reserveer zonder zorgen online of contacteer ons. 

Verhuisdekens, spanlinten, rolplanken en meer te huur

Gedaan met sleuren tijdens de verhuis! Bekijk de handige verhuishulpmiddelen van Dockx in Luik. Huur bij je verhuiswagen verhuisdekens, een rolplank of verhuislinten: zo verloopt het transport veel efficiënter en zonder krassen. Ontdek ook ons uitgebreid aanbod verhuisdozen en verhuismateriaal voor een vlotte verhuis. Koop eenvoudig online of in de Dockx Service Shop. 

Afhaalpunt voor pakjes van PostNL en DHL

Haal jouw pakketten geleverd door DHL op in de Dockx Service Shop in Luik. Wil je een pakket versturen? Ook dat kan bij Dockx. Kom langs voor meer informatie. Heb je een vraag over de status van een pakket? Neem dan rechtstreeks contact op met de pakjesleverancier voor de meest actuele informatie. 

Reserveer je bestelwagen 24/7

Wil je een bestelwagen of verhuiswagen huren wanneer het jou het beste uitkomt? Huur dan via de Dockx app en haal je voertuig 24/7 en zonder tussenkomst van een Dockx medewerker op. Het verhuurproces verloopt hierbij volledig digitaal. Je maakt je reservatie via de website of de app. En vertrekken doe je via jouw digitale sleutel in de applicatie. Hoe handig is dat? Je autoverhuur was nog nooit zo veilig, transparant en snel. Hier kom je nog meer te weten over de app. Download gratis via de App Store of via Google Play

Dockx Service Shop Luik

Rue Natalis 50
4000 Luik
Luik
Belgiƫ

Marcel Parent

Shop Manager

Marcel Parent Shop Manager Dockx Rental Luik en Gosselies

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E25 afrit Avroy.
  • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via TEC. Neem bus 4 tot halte LIEGE Rue Natalis. Deze halt ligt op 1 minuut wandelen van de shop.
  • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS. Je kan de trein nemen tot in Gare de Guillemins. Vanaf het station is het nog 17 minuten wandelen (1,3 kilometer).

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt

Shops in de buurt