Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Een voertuig huren in Nijvel?

Wil je een auto huren in de regio Waals Brabant? Ontdek het groot assortiment modellen en merken van Dockx autoverhuur in Nijvel. Een wendbare stadwagen, ruime minibus, exclusieve sportwagen, milieuvriendelijke hybride, sportieve motor en meer. Bij Dockx Rental vind je de wagen die je zoekt. Wil je een bestelwagen, vrachtwagen, aanhangwagen of verhuiswagen huren in Nijvel? Met laadklep of uitgerust met een trekhaak? Maak je keuze uit het uitgebreid aanbod, met verschillende groottes en maten. Ga je verhuizen naar een woning met verdiep? Maak het jezelf dan gemakkelijk en huur een Dockx verhuisliftReserveer snel en zorgeloos via onze website of contacteer ons. 

Bespaar tijd en moeite met de verhuistools van Dockx

Waarom het jezelf onnodig moeilijk maken tijdens de verhuis? Bespaar veel tijd en moeite met de verhuistools van Dockx. Wil je een zelfbouwladderlift huren of heb je nood aan een steekwagen, rolplank, transpallet, verhuisdekens of spanlinten? Wat je ook wilt, de verhuur van deze hulpmiddelen helpen je om je meubels en goederen efficiënt te verhuizen en transporteren. Koop er ook nog de geschikte verhuisdozen en handig verhuismateriaal bij en je bent volledig gesteld voor een vlekkeloze verhuis. Koop online of in de Dockx Service Shop in Nijvel. 

Pakket ophalen of verzenden bij Dockx Afhaalpunt Nijvel

De Dockx Service Shop in Nijvel is een afhaalpunt voor pakketten geleverd door DHL. In het Dockx Afhaalpunt kan je ook terecht voor het verzenden van jouw pakketten. Heb je een vraag over de status van jouw pakket? Raadpleeg dan de Track & Trace of neem contact op met de pakjesleverancier voor de meest actuele informatie.

Gemakkelijk op weg met de Dockx app

Een verhuiswagen of bestelwagen huren was nog nooit zo gemakkelijk. Download de gratis Dockx app via Android of Apple en vertrek snel, contactloos en 24/7 met jouw camionette. Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Open de app, kies jouw model, de gewenste huurperiode en locatie en reken af. Je kan er ook voor kiezen om de reservatie via de Dockx website te maken. Wanneer je de bestelwagen ophaalt op de parking van een Dockx Service Shop of bij een Pick-up Point, open je deze eenvoudig met de digitale sleutel in de app. Kom hier meer te weten over de app. 

Dockx Service Shop Nijvel

Chaussée de Namur 66
1400 Nijvel
Waals-Brabant
België

Arnaud François

Shop Manager

Arnaud Francois Shop Manager Dockx Rental Nijvel

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E19, A54 en de N25.
  • Parking: Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via TEC. Neem bus 4/19/568 tot halte NIVELLES D’Hondt. Deze halte stopt voor de deur van de shop.
  • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS. Je kan de trein nemen tot station Nijvel. Vanaf het station is het nog 31 minuten wandelen (2,4 kilometer).

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Geassisteerde verhuis
  • Zelfbouwladderlift
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt