Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Huur een voertuig in Leuven

Een camionette of bestelwagen huren? Geen probleem als je in Leuven woont. Bij Dockx vind je een uitgebreid aanbod bestelwagens, in verschillende groottes en modellen met trekhaak of laadklep. Verhuis je binnenkort? Neem een deel van de verhuisstress weg met een verhuiswagen van Dockx. Dankzij de handige houten bindlatten schuiven jouw spullen niet heen en weer tijdens het vervoer. Bekijk het uitgebreid aanbod online. Op zoek naar een huurwagen in Leuven? De Dockx Service Shop in Herent heeft voor elke gelegenheid de juiste personenwagen: van een compacte wagen, ruime SUV en goed uitgeruste berline tot een exclusieve luxewagen. Of trek erop uit met een opwindede motor. Vind jouw keuze tussen het aanbod en reserveer binnen één-twee-drie.

Handig verhuismateriaal voor een veilige verhuis

Voor een veilig en vlot transport van al je kostbare spullen en meubels is de juiste selectie verhuismateriaal noodzakelijk. Maak je keuze uit ons uitgebreid assortiment: van kleefband, bordenbeschermers en inpakpapier tot zetelhoezen en noppenfolie. Voorzie ook de juiste verhuisdozen om al je spullen veilig in op te bergen. Koop je verhuisdozen en -materiaal online of in de Dockx Service Shop. Maak je verhuis extra comfortabel met de handige verhuishulpmiddelen van Dockx, zoals verhuisdekens, verhuislinten of een volledig uitgeruste verhuisset met rolplank. Alle verhuistools zijn te huur in de winkel in Leuven (Herent).

Afhalen of verzenden van kleine pakketten

Heb je bij je online aankoop gekozen om je pakket zelf op te halen in een Dockx Afhaalpunt? Dan helpen wij jou graag verder in onze shop in Leuven. Wil je een pakket verzenden? Ook dat is mogelijk. Je kan terecht bij Dockx Service Shop Herent voor de afhaling en verzending van je pakketten van DHL

Huur 24/7 een bestel- of verhuiswagen via de Dockx app

Huur je bestelwagen of verhuiswagen via de gratis Dockx app en haal het 24/7 en volledig contactloos op bij de Dockx Service Shop in Herent of bij een ander Pick-up Point. Hierdoor vertrek je nog sneller en flexibeler met jouw voertuig. Dankzij de digitale sleutel in de app ben je zo vertrokken. Je kan je reservatie eenvoudig maken via de app of de Dockx website. Nog een vraag? Lees hier alles over de app. Download nu voor Android of Apple

Dockx Service Shop Herent (Leuven)

Brusselsesteenweg 52
3020 Herent
Brussel/Vlaams-Brabant
Belgiƫ

Matheusz Kulesza

Shop Manager

Matheusz Kulesza

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E314 afrit Winksele.
  • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 351/352/358/521/522/523/651/658 tot halte Herent Grote Molenweg. Deze halt ligt op 3 minuten wandelen (350 meter) van de shop.

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt