Openingsuren

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Vervoer je IKEA aankopen met een Dockx bestelwagen 

Is je auto te klein om je nieuwe bed, kast of andere IKEA aankopen te vervoeren? Onze bestelwagens staan voor je klaar aan de uitgang van IKEA Wilrijk voor een vlot transport van al je grote spullen. Je vertrekt eenvoudig via de digitale sleutel in de Dockx app. Ook los van een aankoop kan je jouw bestelwagen hier huren. Meer info nodig? Lees hier verder

 

24/7 een voertuig huren in Wilrijk

Wil je een bestelwagen of verhuiswagen huren in Wilrijk? Dat kan bij het Dockx Pick-up Point Wilrijk (IKEA). Reserveer je voertuig eenvoudig via de website of via de app: kies IKEA Wilrijk uit de lijst met locaties, de datum, het uur en het voertuig. Het afhalen en terugbrengen van je voertuig kan hier 24/7, dus ook tijdens zon- en feestdagen. Hoe werkt het? Start de huring eenvoudig via het startscherm van de Dockx app. Via de app kan je ook het voertuig openen en sluiten via de digitale sleutel. Wil je meer weten? Lees hier alles over de app of bekijk onze instructievideo. Download nu voor Android of Apple.

 

Aanbod voertuigen

Bij Dockx Pick-up Wilrijk (IKEA) kan je onze Mini Van, Mega Van en Easy Box huren. Ideaal voor het transport van je grote aankopen bij IKEA. Vind je niet wat je zoekt of ben je op zoek naar een personenwagen, minibus of aanhangwagen? Dan kan je terecht bij één van onze Dockx Service Shops voor jouw traditionele autoverhuur. 

De voertuigen hebben een vaste standplaats op het Pick-up Point in Wilrijk, deze zijn duidelijk aangegeven. Je haalt je bestel- of verhuiswagen dus op de aangegeven locatie op en zet die na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken.

 

Wat is een Dockx Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je, aan de hand van de Dockx app, een bestel- of verhuiswagen kan huren. Op deze manier kan je op elk moment van de dag (24/7), alsook op zon- en feestdagen jouw voertuig huren en ophalen bij jou in de buurt. Het verhuurproces verloopt op een Pick-up Point dus volledig digitaal. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig. Lees hier meer over onze Pick-up Points. 

Wil je liever een voertuig huren met behulp van onze Dockx medewerkers? Ook dat is nog altijd mogelijk. Bekijk hier al onze Dockx Service Shops

Pick-up Point Wilrijk (IKEA)

Boomsesteenweg 755
2610 Wilrijk
Antwerpen
België

Michaël Biesmans

Pick-up Point Manager

Michaël Biesmans Shop Manager Dockx Rental Deurne