Car events

Op zoek naar een originele teambuilding of een unieke activiteit voor je bedrijfsevenement? Wat dacht je van een dagje heerlijke cruisen in onze unieke oldtimers? Liever wat meer sensatie? Onze sportwagens brengen je bedrijf zeker in de hoogste versnelling. Of hoe zou je het vinden om met een vloot speelse cabrio’s op tocht te gaan? Dockx Rental werkt een onvergetelijk voorstel uit op maat van jouw wensen en leidt het mobiele gedeelte van je evenement in goede banen. 

Neem contact op

Voertuigen voor evenementen

Auto’s, motoren, bestelwagens of vrachtwagens voor je evenement? Dockx Rental regelt het personenvervoer en goederenvervoer voor jou tot in de kleinste details.  

  • Minibussen, monovolumes of ceremoniewagens voor personenvervoer of shuttledienst 
  • Sportwagens, luxewagens en oldtimers om je gasten te verrassen 
  • Auto’s met chauffeur, een hele vloot cabrio’s of SUV’s
  • Bestelwagens en vrachtwagens voor het opbouwen en afbreken van je evenement.  
Informatie en reservatie
Oldtimer evenement Dockx Rental

Logistieke en technische ondersteuning 

Ook tijdens het evenement staan we de klok rond voor jou klaar. Zowel logistiek als technisch zorgen we voor de nodige ondersteuning. 

  • Logistieke ondersteuning: wij leveren de voertuigen waar je ze wilt hebben. Volgetankt en volledig verzekerd. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.
  • Technische ondersteuning: wij voorzien een vervangwagen of ondersteuningswagen op elk moment. Zelfs een defect kan je evenement niet dwarsbomen. 
Transport Dockx oldtimers met auto transporter

Tips voor auto-evenementen

Van één auto met of zonder chauffeur tot een vloot cabrio’s, sportwagens en oldtimers. Dockx Rental heeft alles in huis om je klanten, personeelsleden en relaties de dag van hun leven te bezorgen. 

  • Exclusieve ritten: verwen je gasten of medewerkers met een onvergetelijke rit in speelse cabrio’s, flitsende sportwagens of nostalgische oldtimers. 
  • Promotiewagens: ondersteun je productlancering, winkelopening of beurs met opvallende promoauto’s. Op aanvraag bestickeren we al onze wagens volgens jouw ontwerp. Staat het gewenste voertuig niet op onze site? Contacteer ons en we gaan voor jou op zoek naar de perfecte wagen. 
  • Incentives: een cadeautip! Geef eens een weekend met een luxewagen, oldtimer of sportwagen cadeau. Dé stimulans voor je verkoopploeg of dealernetwerk. 
Neem contact op