Maak kennis met Yassir Sayd

Maak kennis met Yassir Sayd, de nieuwe Service Shop Manager van Sint-Denijs-Westrem. Yassir is 31 jaar jong, dynamisch en super enthousiast. Samen met zijn nieuw team gaat hij er volledig voor en zorgen ze ervoor dat je de beste service krijgt!

Yassir, hoe is je carrière bij Dockx verlopen? 

Sinds 2016 werk ik voor Dockx Rental als Service Shop Agent. Het lijkt nog alsof het gisteren was dat ik in de Dockx Service Shop van Sint-Niklaas terecht kwam om DE Freddy te vervangen, een iconisch figuur binnen Dockx. Nu, na meer dan vijf toffe jaren mag ik een nieuwe uitdaging aangaan als Service Shop Manager van Sint-Denijs-Westrem. Hier kijk ik ontzettend naar uit!

 

Wat vind je het leukste aan werken bij Dockx? 

Wat ik het allerleukste vind aan mijn job is het sociaal contact, zowel met de klanten als met de collega’s. Ik heb altijd in een jong team gewerkt, waardoor mijn collega’s ook mijn vrienden zijn geworden. Dat is natuurlijk super tof. Daarnaast is ook de variatie binnen het werk heel leuk. Dit zorgt ervoor dat geen enkele werkdag hetzelfde is. Mijn motivatie is om elke dag mijn beste beentje voor te zetten om de klanten zo goed mogelijk verder te helpen. 

 

Ben je zelf gepassioneerd door wagens? 

Al van kleins af ben ik enorm gepassioneerd door auto’s en motoren. In mijn vrije tijd spendeer ik mijn tijd graag aan het sleutelen en restaureren van Honda Monkey en Dax’en. Een paar ritjes in de zomer mogen er dan ook niet aan ontbreken. Behalve de kleine brommertjes durf ik ook wel eens aan mijn eigen auto te sleutelen. 

 

Welke muziek verkies je tijdens het werk? En in je dagelijkse leven? 

Ik hou van alle muziekgenres. Tijdens het werk spelen we in de Dockx Service Shop verschillende muziekzenders af. De ene week is het Studio Brussel en de andere week kan dit weer Q-Music zijn. Dit is afhankelijk van het programma op de radio. In het dagelijkse leven probeer ik af en toe een lokaal concert of een festival mee te pikken, maar meestal blijft het bij het beluisteren van mijn Spotify afspeellijst in de auto. 

 

Heb je een voornemen voor 2021? 

Ondanks de huidige Corona situatie hoop ik er in 2021 toch een goed en gezond jaar van te maken in alle aspecten van het leven. Ik kijk enorm uit naar de dag dat we terug lekker kunnen gaan eten en tijd kunnen spenderen met familie en vrienden. Een avondje pintelieren zonder social distancing en samen zijn met de mensen die we graag zien, meer moet dat niet zijn voor 2021!