Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Autoverhuur in Sint-Denijs-Westrem

Wil je een auto huren in Gent? Voor autoverhuur Gent moet je bij Dockx Rental zijn. De Dockx Service Shop in Sint-Denijs-Westrem heeft een uitgebreid aanbod modellen en merken. Een stadswagen, SUV, minibus, oldtimer, motor en meer. Bij Dockx vind je de wagen die je zoekt. Heb je een groot transport of een verhuis gepland? Maak het jezelf gemakkelijker en huur een bestelwagen, verhuiswagen, aanhangwagen of vrachtwagen. Maak je keuze uit de uitgebreide vloot met verschillende laadvermogens en laadvolumes. Reserveer eenvoudig online of contacteer ons.

Alles in huis voor een vlotte verhuis

Verhuizen in Gent? Dat gaat heel wat gemakkelijker met de verhuishulpmiddelen van Dockx. We hebben allen in huis voor een vlotte verhuis: van verhuislinten, verhuisdekens, een rolplank en een transpallet tot verhuisdozen en verhuismateriaal. Ontdek het volledige aanbod in de Dockx Service Shop in Sint-Denijs-Westrem of koop je verhuisdozen en verhuismateriaal veilig online.

Afhaalpunt voor pakjes van PostNL en DHL

Verzenden of afhalen van kleine pakketten? In de Dockx Service Shop in Sint-Denijs-Westrem kan je terecht voor het verzenden en afhalen van pakketten van DHL. Is er een probleem met de levering of heb je een vraag over de status van je pakket? Neem dan rechtstreeks contact op met de pakjesleverancier voor de meest actuele informatie.

Vertrek 24/7 via jouw digitale sleutel in de Dockx app

Wil je een verhuiswagen of bestelwagen huren wanneer het jou het beste uitkomt? Huur dan via de Dockx app en haal je voertuig 24/7 en zonder tussenkomst van een medewerker op bij de Dockx Service Shop in Sint-Denijs-Westrem of bij een ander Pick-up Point. Het verhuurproces verloopt hierbij volledig digitaal: je reserveert via de website of via de app en je vertrekt aan de hand van jouw digitale sleutel die zichtbaar is in de applicatie. Hoe handig is dat? Je autoverhuur was nog nooit zo veilig, transparant en snel. Kom hier nog meer te weten over de app. Download gratis via de App Store of via Google Play

Dockx Service Shop Sint-Denijs-Westrem (Gent)

Kortrijksesteenweg 1106
9051 Sint-Denijs-Westrem
Oost-Vlaanderen
Belgiƫ

Michel Rumes

Shop Manager

Michel Rumes

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E40 afrit Sint-Denijs-Westrem.
  • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 76/77/78 tot halte Sint-Denijs-Westrem E40 Autoweg. Deze halt ligt op 3 minuten wandelen (290 meter) van de shop.

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt