Een vlot transport begint met het juiste materiaal

Professioneel verhuismateriaal is niet alleen handig bij een reguliere verhuis. Zonder verhuislinten, verhuisdozen en een verhuiswagen spring je niet ver. Maar het juiste materiaal is net zo belangrijk als je een bijzondere aankoop/levering moet vervoeren, een evenement organiseert of grote projecten moet bolwerken. Ben je benieuwd hoe de juiste materialen je transport veiliger, efficiënter en ecologischer maken? Lees dan verder!

Maak het jezelf makkelijker met handige tools

Door de juiste verhuistools te kiezen, maak je de organisatie van elk transport of project een pak makkelijker. In plaats van je rug te belasten door repetitief sleurwerk, gebruik je een handig steekwagentje of een rolplank. Maak zeker ook een specifieke verhuisdozen selectie zodat je jouw spullen efficiënter en veiliger kan vervoeren. Moet je dozen dichtplakken? Gebruik dan een tape dispenser. Dankzij de juiste materialen gaat alles véél sneller en efficiënter, wat tijd- en kostenbesparend is. Bovendien heb je zo ook minder mankrachten nodig. Even kleine investering in het juiste verhuismateriaal heeft dus alleen maar voordelen. 

Bekijk ons volledige aanbod
Transpallet met groot materiaal inladen in verhuiswagen

Kies voor een ecologische aanpak

Moet je regelmatig kleine ladingen wegbrengen en gebruik je daar telkens ander materiaal voor? Plastic opbergdozen zijn herbruikbaar, maar tegenwoordig loont het net zo goed om te investeren in duurzame kartonnen dozen. Ook die kan je keer op keer hergebruiken. Kies voor Dockx dozen uit dubbel gelaagd en gerecycleerd karton. Gebruik gerecycleerde verpakkingschips als je breekbare spullen vervoert. De chips vullen lege ruimtes op en fixeren de producten in de doos. Zo zijn ze bestand tegen schokken en gaan zowel de producten als de verhuisdozen langer mee. Papieren eco tape is nog zo’n aanrader. 

Wist je dat meer dan 90% van de Dockx verhuisdozen en –materiaal lokaal vervaardigd zijn? Zo dragen we extra ons steentje bij!

Bescherm je materiaal

Het beschermen van spullen tijdens het transport is van cruciaal belang, vooral wanneer je kwetsbare items verplaatst. Door specifieke materialen te kiezen, zoals stevige verhuisdozen en beschermende verpakkingsmaterialen (wikkelfolie, beschermdoeken, verhuisdekens, bordenbeschermers …), kan je er zeker van zijn dat je spullen vlot en veilig worden verplaatst naar hun bestemming. 

De hoogwaardige materialen van Dockx bieden de beste bescherming voor jouw spullen. Of je nu delicate kunstwerken, breekbaar glaswerk of grote meubelstukken verplaatst, ons uitgebreid assortiment verhuismateriaal, verhuisdozen en verhuistools zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw spullen veilig en intact blijven tijdens het transport.

Ja, ik wil het juiste materiaal!

Bescherm je gegevens

Het bedrijfsleven digitaliseert aan sneltempo, maar dat betekent niet dat traditionele archieven tot het verleden behoren. Zelfs in een maximaal gedigitaliseerde werkomgeving zal een fysiek archief altijd een plaats hebben. Interne archiefopslag kan je makkelijk optimaliseren dankzij een overzichtelijk opslagsysteem. Stevige archiefdozen zijn dan ook een must. Ga voor kartonnen dozen waarin je mappen, dossiers en magazines kunt opbergen. Bewaar ze in een droge omgeving en je documenten zijn jarenlang beschermd tegen schimmel, vocht en ongedierte.

Ben je op zoek naar een professionele partner voor archivering en archiefbeheer? Contacteer dan Dockx Rhenus Archisafe voor een effectief archiefbeheersplan op maat van je dossiers.  

Huur een bestel- of verhuiswagen op maat

Wanneer je op zoek bent naar een groter voertuig of een extra transport nodig hebt, is de huur van een verhuis- of bestelwagen de perfecte oplossing om jouw transport gemakkelijker te maken. Bij Dockx Rental hebben we een breed scala aan voertuigen beschikbaar, waardoor je altijd het juiste voertuig kan kiezen voor jouw specifieke transportbehoeften. Door het huren van het juiste voertuig vervoer je jouw goederen veel veiliger en efficiënter. 

Vind de perfecte verhuiswagen

Aan de slag!

Kortom, professioneel verhuismateriaal maakt alles makkelijker. Bij Dockx Boxes kan je terecht voor de aankoop van al jouw verhuismateriaal, groot of klein en bij Dockx Rental helpen we jou graag bij het vinden van het juiste voertuig en de nodige verhuistools voor jouw specifieke transportbehoeften. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Ontdek al onze verhuisoplossingen