Openingsuren

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

24/7 een voertuig huren in Ninove

Wil je snel en contactloos een bestelwagen huren in Ninove? Dat kan bij het Dockx Pick-up Point. Onze praktische Mega Van (10 m³) en Easy Box (19,10 m³) staan op de parking bij het afhaalmagazijn van Zelfbouwmarkt en kunnen hier 24/7 via de gratis Dockx app gereserveerd, opgehaald, betaald en terug binnengebracht worden zonder tussenkomst van een medewerker. Je opent het voertuig via de digitale sleutel in de app. Op deze locatie verloopt je autoverhuur dus volledig digitaal. Je bestelwagen verhuur kan op dit Pick-up Point gecombineerd worden met een aankoop bij Zelfbouwmarkt, maar het is ook mogelijk om je voertuig zonder aankoop te huren. Wil je kijken hoe eenvoudig het verhuurproces via de app werkt? Bekijk dan onze video. Download nu voor Android of Apple.

Aanbod bestel- en verhuiswagens

Bij Dockx Pick-up Ninove kan je onze Mega Van en Easy Box huren. Vind je niet wat je zoekt of ben je op zoek naar een personenwagen, minibus of aanhangwagen? Dan kan je terecht bij één van onze Dockx Service Shops voor jouw traditionele autoverhuur. 

De voertuigen hebben een vaste standplaats. Je haalt je bestel- of verhuiswagen op de aangegeven locatie op en zet die na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken.

Vervoer je Zelfbouwmarkt aankopen met een Dockx bestelwagen

Deed je net een grote aankoop bij Zelfbouwmarkt? Breng je spullen gemakkelijk thuis met een Dockx bestelwagen. Onze Mega Van (10 m³) en Easy Box (19,10 m³) staan klaar bij het Pick-up Point Ninove dat gelegen is aan het afhaalmagazijn van Zelfbouwmarkt. Gemakkelijk toch?! 

Hoe werkt het? Download de Dockx app en vertrek meteen en zonder tussenkomst van een medewerker met het door jou gereserveerde voertuig. Kocht je jouw spullen in de Zelfbouwmarkt toonzaal? Vraag hier je QR code om je voertuig te reserveren en je kan onmiddellijk je aankopen inladen om ze mee naar huis te nemen. De bestelwagen breng je nadien gewoon terug. Deed je jouw aankoop online? Dan ontvang je van ons een link en een praktisch stappenplan om jouw bestelwagen eenvoudig te reserveren en op te halen. 

Wat is een Pick-up Point

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je, aan de hand van de Dockx app, een bestel- of verhuiswagen kan huren. Op deze manier kan je op elk moment van de dag (24/7), alsook op zon- en feestdagen jouw voertuig huren en ophalen bij jou in de buurt. Het verhuurproces verloopt op een Pick-up Point dus volledig digitaal. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig. Lees hier meer over onze Pick-up Points. 

Wil je liever een voertuig huren met behulp van onze Dockx medewerkers? Ook dat is nog altijd mogelijk. Bekijk hier al onze Dockx Service Shops

Pick-up Point Ninove (Zelfbouwmarkt)

Nederwijk Oost 271
9400 Ninove
Oost-Vlaanderen
België

Michaël Biesmans

Pick-up Point Manager

Michaël Biesmans Shop Manager Dockx Rental Deurne