Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Huur een voertuig in Aalst

Op zoek naar autoverhuur in Aalst? Onze Dockx Service Shop in Aalst heeft voor elke gelegenheid de geschikte personenwagen. Een kleine wendbare stadsauto, ecologische hybride, ruime minibus, supersnelle sportwagen en meer. Liever wat meer avontuur? Huur dan een motor bij Dockx en laat je in de hoogste versnelling brengen. Wil je een praktische bestelwagen, verhuiswagen, aanhangwagen of vrachtwagen huren? Bij Dockx Aalst kan je kiezen uit een uitgebreide vloot met verschillende laadvermogens en –volumes. Met of zonder laadklep of trekhaak voor nog meer comfort. Reserveer snel en eenvoudig online of contacteer ons. 

Gemakkelijk verhuizen met Dockx verhuisdozen en –materiaal

Ga je verhuizen? We helpen je graag met de organisatie van je verhuis. Met onze handige verhuishulpmiddelen, zoals een rolplank, transpallet of steekwagen verloopt je transport alvast een stuk gemakkelijker. Of bescherm je kostbare meubels met onze verhuisdekens. Verhuisdozen nodig om je spullen te verhuizen? Dockx heeft voor al je spullen de juiste kartonnen doos: van boekendozen en serviesdozen tot garderobedozen en vrolijke kinderverhuisdozen. Bekijk ook ons uitgebreid aanbod verhuismateriaal. Koop snel en gemakkelijk online of kom langs in de Dockx Service Shop in Aalst en start morgen al met inpakken. 

Pakket ophalen of verzenden bij Dockx Afhaalpunt Aalst

De Dockx Service Shop in Aalst is een afhaalpunt voor pakketten geleverd door DHL. In het Dockx Afhaalpunt kan je ook terecht voor het verzenden van jouw pakketten. Heeft je pakket vertraging of wil je iets wijzigen? Neem dan rechtstreeks contact op met de pakjesleverancier. 

Contactloos een voertuig huren via de app

Wil je buiten de openingsuren een bestelwagen of verhuiswagen huren? Maak dan gebruik van de Dockx app. Met de app kan je 24/7 en volledig digitaal een voertuig huren. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Je bent in 3 stappen op weg: registreer, reserveer en vertrek zonder zorgen dankzij de digitale sleutel in de app. Het is ook nog steeds mogelijk om je reservatie via de website te maken. Lees hier alles over de app. Download nu in de App Store of in Google Play

Dockx Service Shop Aalst

Kareelstraat 132
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen
België

Nico Van Den Meerssche

Shop Manager

Nico Van Den Meerssche Shop Manager Dockx Rental Aalst

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is gemakkelijk bereikbaar via de E40 afrit Aalst.
  • Parking: Er is een grote gratis parkeerstrook voorzien in de straat.
  • Per bus: Plan je reis volledig via van De Lijn. Neem de bus tot de halte Aalst De Haring. Deze halte ligt op 7 minuten wandelen (600 meter) van onze shop.
  • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS. Je kan de trein nemen tot in Aalst station. Vanaf het station is het nog 30 minuten wandelen (2,5 kilometer).

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt

Shops in de buurt