Verhuis met Dockx Rental verhuiswagen in woonwijk

Verhuizing zelf doen

Je wilt je verhuis zelf organiseren met behulp van vrienden en familie? Maak vooraf een planning van alle stappen van je verhuis om de verhuisstress te vermijden en neem contact op met de ervaren Dockx medewerkers voor extra advies. We staan voor je klaar met overzichtelijke verhuischecklists, handige verhuisdozen en verhuismateriaal en de verhuur van de geschikte verhuiswagen en verhuislift. Voor een zorgeloze doe-het-zelf verhuis moet je bij Dockx Rental zijn.  

Verhuiswagen huren

Een voertuig nodig om te verhuizen? Dockx Rental verhuurt verhuiswagens in verschillende groottes en maten, met of zonder laadklep. Een verhuiswagen met laadklep is handig en comfortabel voor het in- en uitladen van zware spullen. De Dockx verhuiswagens zijn bovendien voorzien van houten bindlatten, hierdoor blijft alles tijdens het transport netjes op zijn plaats. Huur er nog een aantal verhuislinten en verhuisdekens bij en je kan er zeker van zijn dat je verhuis op wieltjes loopt!

Online reserveren
Dockx Rental verhuiswagen

Kies in 5 stappen de juiste verhuiswagen

In het aanbod Dockx verhuiswagens vind je verschillende types en maten terug. Kies de verhuiswagen op maat van jouw noden dankzij het handige stappenplan dat we voor jou hebben opgesteld.

Bekijk het stappenplan

Verhuistools huren

Waarom het jezelf onnodig moeilijk maken tijdens de verhuis? Met de huur van verhuistools bespaar je veel tijd én moeite. Wil je een zelfbouwladderlift huren? Heb je nood aan een transpallet, rolplank, steekwagen, verhuisdekens of spanlinten? Wat je ook wilt, de verhuur van deze hulpmiddelen helpen je om je meubels en goederen efficiënt te verhuizen en transporteren. 

Alle verhuistools
Verhuizing zelf doen met Dockx verhuiswagen, verhuisdozen, verhuismateriaal en verhuistools
Handige Dockx verhuisdozen kopen

Verhuisdozen kopen

Verhuisdozen nodig om al je spullen gemakkelijk en onbeschadigd te verhuizen? Dockx heeft voor al je spullen de juiste kartonnen doos: van boekendozen, serviesdozen en archiefdozen tot vrolijke kinderverhuisdozen en garderobedozen. Maak je verhuisdozen selectie voor een vlotte verhuis. Koop online of in één van onze Dockx Service Shops en start morgen al met inpakken.   

Verhuisdoos stevig dicht plakken met Dockx tape

Inpakmateriaal kopen

Voor een veilig en efficiënt transport van al je kostbare spullen en meubels is de juiste selectie verhuismateriaal noodzakelijk. Maak je keuze uit ons uitgebreid assortiment: van kleefband, noppenfolie en bordenbeschermers tot matrashoezen, verhuisdekens en inpakpapier. Koop online of in één van onze Dockx Service Shops en start morgen al met inpakken.

Woning verhuis met Dockx verhuisdozen en verhuismateriaal

Verhuispakket kopen

Neem een goede start met onze handige verhuispakketten, samengesteld met de juiste verhuisdozen en handig verhuismateriaal. Maak het jezelf gemakkelijk en kies uit één van onze pakketten: budget, 1 persoon, 2-3 personen of 4-5 personen. Koop online of in één van onze Dockx Service Shops en start morgen al met inpakken.

Verhuislift huren 

Verhuizen naar een appartement of een huis met verdiepingen? Huur een verhuislift en bespaar jezelf veel tijd en energie. Bij Dockx heb je de keuze uit een verhuislift om zelf op te bouwen of een verhuislift met bediening door een Dockx Movers verhuizer. 

Zelfbouwladderlift huren 

Met de zelfbouwladderlift verhuis je zelf en volledig op eigen tempo tot en met de derde verdieping (max. hoogte: 9,50 meter). Bij ophaling van de ladderlift krijg je van de Dockx medewerkers een persoonlijke uitleg over het opzetten en het veilig gebruik van de zelfbouwladderlift.

Online reserveren
Onderdelen Dockx zelfbouwladderlift

De handleiding zelfbouwladderlift met praktische richtlijnen voor het opstellen van de zelfbouw verhuislift kan je hier ook gemakkelijk zelf downloaden, of bekijk de handige demonstratie-film.

Verhuislift met bediener huren

Heb je liever een verhuislift met een liftbediener? Maak dan een afspraak met verhuisbedrijf Dockx Movers, de verhuislift wordt dan bij jou ter plaatse gebracht. Een ervaren vakman bedient de verhuislift. De lift reikt tot de 12de verdieping (max. 9.5 meter)

Verhuischecklists & verhuistips

De voorbereiding van je verhuis start met een goede planning. Lees de Dockx verhuischecklists en verhuistips, zo krijg je een duidelijk zicht van wat er allemaal moet gebeuren.  

Download gratis de praktische verhuischecklist Verhuizing zelf doen. Hang deze verhuis-aftelkalender op, vink de taken af die je uitvoert en voeg extra nota’s toe waar nodig. Zo bewaar je mooi het overzicht en hou je de verhuisstress onder controle. 

Download checklist
Verhuischecklist verhuizing zelf doen Dockx Rental

Nog meer verhuistips?

We maakten voor jou een boekje met thema’s zoals: voorbereiding van de verhuis, verhuizen met kinderen, aangifte hoofdverblijfplaats, verhuizen naar het buitenland, … Download gratis het Dockx boekje Verhuistips en handige weetjes.