Filters

Verfijn je resultaten

Het is voor particuliere klanten niet meer mogelijk om een personenwagen te huren. Onze minibussen, 7-zitters en andere voertuigen zijn nog wel beschikbaar voor jou.

Een auto huren? 

Ben je op zoek naar een extra voertuig om jouw transportcapaciteit tijdelijk uit te breiden? Heb je een aanloopwagen of vervangwagen nodig? Of heb je nood aan een luxueuzere auto voor jouw volgende zakenreis? Met ons breed gamma kwaliteitsmerken en modellen hebben we het geschikte voertuig voor elke zakelijke gelegenheid en budget. Van compacte auto’s tot fiscaal voordelige hybride wagens en elegante businessberlines afgestemd op jouw comfort.

Bovendien maken we het jou met onze flexibele verhuuropties en eersteklas klantenservice gemakkelijk om achter het stuur te kruipen, zonder zorgen over administratieve zaken of onderhoud.

Reserveer je voertuig snel en gemakkelijk online en ontdek de voordelen van het huren van een personenwagen bij Dockx Rental. Nog vragen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw wagenpark te versterken.