Nieuw Pick-up Point bij Auto Natie Kalmthout

Pick-up Point Kalmthout

Dockx heeft er een nieuwe partner bij: Auto Natie Kalmthout. Dankzij deze nieuwe samenwerking kan je voortaan 24/7 en volledig digitaal via de app een bestelwagen huren bij het nieuwe Dockx Pick-up Point dat zich bevindt op de parking van Auto Natie Kalmthout. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Je maakt je reservatie via de website of via de app: je kiest het afhaalpunt, tijdstip en het voertuig dat je wilt huren. Voor vertrek meld je je aan in de app (en vervolledig je indien nodig jouw registratie) en vertrek je met het voertuig via de digitale sleutel, die je terugvindt op het startscherm van de app. Zo snel en gemakkelijk was jouw autoverhuur nog nooit. 

Auto Natie Kalmthout is een officiële Volkswagen verdeler. Je kan bij hen terecht voor de aankoop van nieuwe en tweedehandswagens, onderhoud en herstellingen aan je Volkswagen. 

Bekijk locatie
Pick-up-point-kalmthout-auto-natie

Aanbod voertuigen

Bij het Dockx Pick-up Point in Kalmthout kan je onze Mega Van (10,50 m³), een bestelwagen met groot laadvermogen of de handige Easy Box (19,10 m³), een verhuiswagen met laadklep huren. Deze voertuigen zijn ideaal voor het transport van grote goederen of voor jouw verhuis. Ben je op zoek naar een ander model bestelwagen of verhuiswagen, of heb je nood aan een personenwagen, minibus of aanhangwagen? Dan kan je terecht bij één van onze Dockx Service Shops voor jouw traditionele autoverhuur. 

De voertuigen hebben een vaste standplaats op het Pick-up Point in Kalmthout, deze zijn duidelijk aangegeven. Je haalt je bestel- of verhuiswagen dus op de aangegeven locatie op en zet die na de huurperiode ook weer op dezelfde plaats terug. Zo kan de volgende huurder ook vlot vertrekken.

Wat is een Dockx Pick-up Point?

Een Pick-up Point is een parking van een retailer of een onbemande locatie waar je, aan de hand van de Dockx app, een bestel- of verhuiswagen kan huren. Op deze manier kan je op elk moment van de dag (24/7), alsook op zon- en feestdagen jouw voertuig huren en ophalen bij jou in de buurt. Het verhuurproces verloopt op een Pick-up Point dus volledig digitaal. Zo vertrek je nog sneller met je voertuig. Lees hier meer over onze Pick-up Points

Wil je liever een voertuig huren met behulp van onze Dockx medewerkers? Ook dat is nog altijd mogelijk. Bekijk hier al onze Dockx Service Shops

Hoe werkt de app?

Wil je huren via de app? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier de instructievideo en ontdek hoe gemakkelijk je een voertuig kan huren via de app. We leggen je alles stap per stap uit.

Download app

Download de Dockx App gratis in de Google Play Store of in de App Store. Dankzij de eenvoudige en snelle registratie, is je eerste huring snel gemaakt!