Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Voertuigenverhuur in Machelen

Huur een bestelwagen of vrachtwagen in de regio Vlaams Brabant. Dockx Machelen (Vilvoorde) heeft een groot aanbod met verschillende laadruimtes en maten. Kies het model dat het best bij jou past. Ga je verhuizen? Verhuis al je spullen met een verhuiswagen en verhuislift van Dockx. Moet je zware spullen verhuizen? Maak het jezelf dan comfortabel en kies voor een verhuiswagen met laadklep. Op zoek naar een personenwagen? Dockx autoverhuur heeft voor elke situatie het geschikte voertuig. Een kleine auto, ruime minibus, comfortabele gezinswagen, unieke oldtimer, razendsnelle sportwagen, wendbare motor en meer. Reserveer eenvoudig online en vertrek zonder zorgen. 

Handige verhuistools te huur

Bespaar tijdens jouw verhuis veel tijd en moeite met de handige verhuistools van Dockx. Je kan verhuisdekens, spanlinten, een rolplank, steekwagen en meer eenvoudig huren in de Dockx Service Shop in Machelen. Heb je ook nood aan verhuisdozen of verhuismateriaal? Het uitgebreid assortiment is te koop via de website of in de Dockx Service Shop. Ontdek het hier en start morgen al met inpakken.

Afhaalpunt voor het ophalen en verzenden van pakketten

Dockx is facilitator voor pakjesleverancier van DHL. Je kan in onze Dockx Service Shop terecht voor het verzenden en afhalen van je kleine pakketten. Heb je een vraag over de status van je pakket? Neem dan rechtstreeks contact op met de pakjesleverancier. 

24/7 en contactloos een bestelwagen huren? Gebruik de Dockx app

Huur je bestelwagen of verhuiswagen 24/7 en volledig digitaal via de Dockx app. Dankzij de eenvoudig en snelle registratie is je eerste huring op 1-2-3 gemaakt. Reserveer je liever via de website? Ook dat is mogelijk. Vertrekken doe je aan de hand van de digitale sleutel in de app. Huren via de app is zo nog sneller en gemakkelijker. Ontdek het nu, download de app via Android of Apple. Nog vragen? Lees hier alles over de app. 

Dockx Service Shop Machelen (Vilvoorde)

Budasteenweg 2B
1830 Machelen
Brussel/Vlaams-Brabant
Belgiƫ

Bas Luyten

Shop Manager

Bas Luyten Shop Manager Dockx Rental Machelen (Vilvoorde)

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E19.
  • Parking: Dockx Machelen is voorzien van een ruime, gratis parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via MIVB. Neem bus 58 tot halte Diegemstraat. Deze halt ligt op 4 minuten wandelen (300 meter) van de shop.
  • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS. Je kan de trein nemen tot halte Buda. Vanaf het station is het nog 3 minuten wandelen (210 meter).

Lage-emissiezone (LEZ)

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of je voertuig er mag rondrijden als je met de wagen of bestelwagen naar de Dockx shop komt. Voldoet je voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan je een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om je in de LEZ te verplaatsen. Indien je voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Geassisteerde verhuis
  • Zelfbouwladderlift
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt