Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Op zoek naar een huurwagen in Drogenbos?

Verhuis je binnenkort? Huur dan een verhuislift en verhuiswagen bij Dockx Drogenbos. Met of zonder laadklep? Maak je keuze uit het uitgebreid aanbod. Heb je een bestelwagen of vrachtwagen nodig voor een groot transport of onvoorziene levering? Kies uit verschillende groottes en modellen. Of wil je liever een auto huren in Vlaams Brabant voor een gezinsvakantie, een uitstap met vrienden, een trouwfeest of avontuurlijke rit. Bij ons vind je voor elke gelegenheid de geschikte personenwagen: van een compacte wagen, goed uitgeruste break en ruime minibus tot een premium luxewagen. Of trek erop uit met één van onze motoren. Reserveer snel en eenvoudig online of neem contact op met ons.

Ruim aanbod verhuisdozen en verhuismateriaal

Waarom het jezelf moeilijk maken tijdens de verhuis als het ook gemakkelijk kan? Bespaar veel tijd en moeite met de verhuistools van Dockx. Verhuisdekens, spanlinten, een steekwagen of rolplank? In de Dockx Service Shop in Drogenbos kan je veel handige verhuishulpmiddelen huren, ontdek het uitgebreid aanbod hier. Ook verhuisdozen en verhuismateriaal nodig om jouw goederen nog veiliger en efficiënter te verhuizen en transporteren? Koop gemakkelijk online of in onze Dockx Service Shop en start morgen al met inpakken.

Haal jouw pakketten op in de Dockx Service Shop Drogenbos

Wil je een pakket afhalen of verzenden? Bij het Dockx Afhaalpunt in Drogenbos kan je jouw pakketten van DHL gemakkelijk versturen of afhalen. Heb je een vraag over de status van jouw pakket? Raadpleeg dan de Track & Trace of neem contact op met de pakjesleverancier voor de meest actuele informatie. 

De Dockx app: snel, eenvoudig & contactloos een bestelwagen huren

Met de Dockx app reserveer je snel, gemakkelijk, 24/7 én volledig digitaal je bestelwagen of verhuiswagen. Er is geen tussenkomst meer met een Dockx medewerker. Hoe open je het voertuig dan? Heel eenvoudig. Wanneer je jouw voertuig op de parking van een Dockx Service Shop of bij een Pick-up Point ophaalt, open je het aan de hand van de digitale sleutel in de applicatie. Je volledige reservatie is ook op 1-2-3 gemaakt in de app. Reserveer je liever via de website, ook dat is nog steeds mogelijk. Ontdek hoe gemakkelijk het werkt en download de app voor Android of Apple. Wil je meer weten? Lees hier alles over de applicatie. 

Dockx Service Shop Drogenbos

Humaniteitslaan (Vorst/Anderlecht Industriezone) 213
1620 Drogenbos
Brussel/Vlaams-Brabant
Belgiƫ

Bjorn Vanderminnen

Shop Manager

Bjorn Vanderminnen Shop Manager Dockx Rental Drogenbos en Dilbeek

Bereikbaarheid

 • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E19 afrit Bruxelles Centre – Brussel Centrum.
 • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking. In de straat kan je ook gratis parkeren.
 • Per bus: Plan je reis volledig via MIVB. Neem bus 78 of 98 tot halte Mozart. Deze halte ligt op 1 minuut wandelen (130 meter) van onze shop.
 • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 153/154/155/810 tot halte Mozart. Deze halte ligt op 1 minuut wandelen (130 meter) van onze shop.
 • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS/SNCB. Je kan de trein nemen tot in station Vorst Zuid. Vanaf het station is het nog 6 minuten wandelen (500 meter).

Lage-emissiezone (LEZ)

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of je voertuig er mag rondrijden als je met de wagen of bestelwagen naar de Dockx shop komt. Voldoet je voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan je een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om je in de LEZ te verplaatsen. Indien je voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.

Aangeboden diensten

 • Gratis wifi
 • Doe-het-zelf verhuis
 • Geassisteerde verhuis
 • Zelfbouwladderlift
 • Gratis koffie en water
 • Afhaalpunt