Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Huurwagen ophalen? Dat doe je bij Dockx Service Shop Dilbeek

Op zoek naar een huurwagen in de regio Vlaams Brabant? Bij autoverhuur Dockx Rental Dilbeek vind je het voertuig dat bij je past. Kies tussen een kleine wagen, gezinswagen, SUV, oldtimer, motor en alles daartussen. Verhuis je binnenkort? Huur dan een verhuiswagen die bij jouw situatie past. Of heb je een onverwachte grote levering? Bekijk dan ons uitgebreid aanbod bestelwagens en vrachtwagens. We hebben verschillende groottes en laadvermogens. Reserveer je huurauto gemakkelijk via de website of neem contact op met ons.  

Extra verhuismateriaal bij je verhuiswagen?

Bij Dockx kan je niet alleen een verhuiswagen huren, maar ook handige verhuishulpmiddelen voor de veilige verhuis van al je kostbare voorwerpen. Huur bij je verhuiswagen ook nog een aantal verhuislinten, verhuisdekens, een rolplank en een steekwagen en je kan met een gerust hart jouw inboedel verhuizen. Ook voor de aankoop van verhuisdozen en verhuismateriaal kan je terecht bij Dockx Rental Dilbeek of online.

Afhalen of verzenden van pakketten

Het Dockx Afhaalpunt is gevestigd in de Dockx Service Shop. Hier kan je terecht voor het afhalen en verzenden van je pakketten van DHL. Wil je weten of je pakketje al geleverd is in de Dockx Service Shop Dilbeek? Raadpleeg hiervoor dan de Track & Trace van de pakjesleverancier. 

Huur 24/7 een bestel- of verhuiswagen via de Dockx app

Een verhuiswagen of bestelwagen huren was nog nooit zo gemakkelijk. Reserveer je voertuig via de website of via de app. Kies het model, de datum en het afhaalpunt waar je jouw voertuig wilt ophalen. Breng de betaling nog even in orde en hierna kan je vertrekken aan de hand van de digitale sleutel in de app. Handig toch? Download de app voor Android of Apple. Heb je nog vragen? Lees hier alles over de app. 

Dockx Service Shop Dilbeek

Ninoofsesteenweg 13
1700 Dilbeek
Brussel/Vlaams-Brabant
Belgiƫ

Bjorn Vanderminnen

Shop Manager

Bjorn Vanderminnen Shop Manager Dockx Rental Drogenbos en Dilbeek

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is gemakkelijk bereikbaar via de E19 afrit Dilbeek/Molenbeek.
  • Parking: Dockx Dilbeek is voorzien van een ruime, gratis parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 129 of 136 tot halte Dilbeek Tourelle. Deze halte ligt op 2 minuten wandelen (200 meter) van onze shop.

Lage-emissiezone (LEZ)

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een Lage-emissiezone (LEZ). Controleer op lez.brussels of je voertuig er mag rondrijden als je met de wagen of bestelwagen naar de Dockx shop komt. Voldoet je voertuig niet aan de toegangscriteria? Dan kan je een dagpas kopen of een beroep doen op de talrijke alternatieven om je in de LEZ te verplaatsen. Indien je voertuig in het buitenland is ingeschreven, is er een gratis en verplichte registratie nodig om in de LEZ te mogen rondrijden.

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt