Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Reserveer je voertuig bij Dockx Service Shop Sint-Niklaas

Groter voertuig nodig? Bespaar tijd en huur een handige bestelwagen, verhuiswagen of aanhangwagen in Sint-Niklaas voor elke vracht of verhuis. Kies uit de uitgebreide vloot met verschillende laadvermogens en volumes. Wil je een auto huren? De Dockx Service Shop in Sint-Niklaas heeft voor elke gelegenheid het juiste voertuig. Van een compacte wagen, ruime gezinswagen en goed uitgeruste berline tot een unieke oldtimer. Of geniet van de vrijheid met een Dockx motor. Reserveer snel, gemakkelijk en zonder zorgen online of contacteer ons. 

Ruim assortiment verhuisdozen en verhuismateriaal

Verhuisdozen nodig om al je spullen vlot en zonder schade te verhuizen? Dockx heeft voor al je spullen de juiste kartonnen doos of plastic doos. Voor een veilig transport van al je kostbare voorwerpen is ook de juiste selectie verhuismateriaal cruciaal. Maak je keuze uit ons uitgebreid assortiment. Of maak het je extra gemakkelijk en kies één van onze verhuispakketten. Koop online of in de Dockx Service Shop. Dankzij de handige verhuishulpmiddelen die te huur zijn bij Dockx in Sint-Niklaas bespaar je nog meer tijd en zal jouw verhuis nog efficiënter verlopen. Bekijk het volledige aanbod verhuistools hier

Dockx Afhaalpunt

De Dockx Service Shop in Sint-Niklaas is een afhaalpunt voor kleine pakketten geleverd door DHL. In het Dockx Afhaalpunt kan je ook terecht voor het verzenden van jouw pakketten. We helpen je hier graag mee verder. Heb je een vraag over de leverstatus of wil je een wijziging aanbrengen? Neem dan rechtstreeks contact op met de pakjesleverancier. 

Huur je bestelwagen 24/7 en volledig contactloos in Sint-Niklaas

Met de Dockx app huur je voortaan jouw verhuiswagen of bestelwagen wanneer jij het wilt. Dankzij de digitale sleutel in de app kan je jouw voertuig 24/7 openen op de parking van één van onze Dockx Service Shops of bij een Pick-up Point. Je bent zo op weg: kies je afhaalpunt, voertuig en datum. Reken eenvoudig af en je bent klaar om te vertrekken. Je autoverhuur was nog nooit zo transparant, veilig en snel. Download nu via de App Store of Google Play. Lees hier alles over de Dockx app.

Dockx Service Shop Sint-Niklaas

Puitvoetstraat 11
9100 Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen
Belgiƫ

Yassir Sayd

Shop Manager

Yassir Sayd

Bereikbaarheid

  • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E17 afrit Temse en via de E34 afrit Kemzeke.
  • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
  • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 1 of 2 tot halte Sint-Niklaas Waasland Shopping perron 1. Deze halte ligt op 5 minuten wandelen (350 meter) van de shop.

Aangeboden diensten

  • Gratis wifi
  • Doe-het-zelf verhuis
  • Gratis koffie en water
  • Afhaalpunt