Openingsuren

Dockx Service Shop

Maandag - Zaterdag 07:30 tot 12:00 13:00 tot 18:30
Zondag Gesloten

Pick-up Point

Maandag - Zondag Hele dag (24/7)

Huur een voertuig bij Dockx Service Shop Gent

Huur eenvoudig een camionette of bestelwagen in Gent. Dockx heeft een ruim aanbod bestelwagens met verschillende laadvermogens en laadvolumes. Heb je een heel groot transport? Huur dan een vrachtwagen bij Dockx in Gent. Of heb je een verhuis gepland? Neem een deel van de stress weg met de verhuur van een zelfbouwladderlift en verhuiswagen. Met laadklep of trekhaak? Kies het model dat bij jouw situatie past. Wil je liever een auto huren? Dockx autoverhuur biedt zowel compacte auto’s, gezinswagens, hybride voertuigen als sportieve wagens aan. Of ontdek ons uitgebreid aanbod huur motoren. Reserveer snel en eenvoudig op de website of contacteer ons voor meer info.

Handige verhuisdozen en verhuismateriaal voor jouw verhuis

Jouw spullen gemakkelijk en efficiënt verhuizen in Gent? Ontdek de handige verhuistools van Dockx. Huur bij je verhuiswagen: verhuisdekens, een transpallet, verhuisset en meer. Dat bespaart je heel wat tijd en moeite. Bekijk ook ons uitgebreid aanbod verhuisdozen en verhuismateriaal voor de veilige verhuis van al je kostbare voorwerpen. Koop online of in de Dockx Service Shop in Gent. 

Afhalen of verzenden van pakketten

Heb je bij je online aankoop gekozen om je pakket zelf op te halen in een Dockx Afhaalpunt? Dan kan je hiervoor terecht bij Dockx Gent. Wil je een pakket verzenden? Ook dat is mogelijk. Je kan je pakketten van DHL eenvoudig versturen bij Dockx Service Shop Gent. Heb je een vraag over de status van jouw pakket? Raadpleeg dan de Track & Trace of neem contact op met de pakjesleverancier voor de meest actuele informatie. 

Haal je bestelwagen op met de digitale sleutel in de app

Wil je een verhuiswagen of bestelwagen huren wanneer het jou het beste uitkomt? Maak dan gebruik van de Dockx app. Dankzij de app kan je 24/7 en volledig digitaal een voertuig huren zonder tussenkomst van een Dockx medewerker. Hoe verloopt het verhuurproces? Heel gemakkelijk en snel. Met de app ben je in 3 stappen op weg: registreer, reserveer en vertrek zonder zorgen, op de parking van een Dockx Service Shop of Pick-up Point, met de digitale sleutel die je terugvindt in de app. Je kan je reservatie ook nog steeds via de website maken. Lees hier alles over de app. Download nu voor Android of Apple

Dockx Service Shop Gent

Wiedauwkaai 3
9000 Gent
Oost-Vlaanderen
Belgiƫ

Michel Rumes

Shop Manager

Michel Rumes Shop Manager Dockx Rental Gent

Bereikbaarheid

 • Met de auto: Plan je route met Google Maps. De shop is bereikbaar via de E17 en de E40.
 • Parking: Er zijn gratis parkeerplaatsen voorzien op onze parking.
 • Per bus: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem bus 6 tot halte Gent Muidebrug. Deze halte ligt op 7 minuten wandelen (550 meter) van de shop.
 • Per tram: Plan je reis volledig via De Lijn. Neem tram 4 tot halte Gent Tolpoort. Deze halte ligt op 5 minuten wandelen (350 meter) van de shop.
 • Per trein: Plan je reis volledig via NMBS. Je kan de trein nemen tot in station Gent-Dampoort. Vanaf het station is het nog 30 minuten wandelen (2,1 kilometer).

Aangeboden diensten

 • Gratis wifi
 • Doe-het-zelf verhuis
 • Geassisteerde verhuis
 • Zelfbouwladderlift
 • Gratis koffie en water
 • Afhaalpunt